Til toppen

Olje & Gass

 

Oljebransjen og maritim bransje har vært igjennom en tøff tid med lave oljepriser og plattformer og supply-skip i opplag. Likevel er denne sektoren et svært viktig marked for oss i Elteco AS og våre leverandører.

På grunn av situasjonen har bransjen hatt en krevende omstilling, som også på mange måter har vært sunn med tanke på kostnadsnivå. Vi og våre leverandører har også jobbet med nye produkter og løsninger i denne perioden.

I denne brosjyren finner dere en oversikt over nyheter som er utviklet for olje- og skipsinstallasjon, i hovedsak med tanke på effektivisering og optimalisering. Her finner dere bl.a. en svært avansert Mud-flowsensor, utstyr for vinkel og lengdemåling i Ex-områder, isolasjonsovervåking opptil 10 GOhm området for umbilicals, trykk og temperaturtransmittere og atmosfæriske oljetåkedetektorer. Dette er i tillegg til alt annet vi kan tilby av avanserte produkter for kontroll, måling og overvåking.

Alle våre produkter kommer fra ledende produsenter.

Her i denne brosjyren gir vi en liten smakebit på noe av det vi kan tilby. Vi håper du som kunde finner produkter av interesse, som kan være med på å forenkle din og dine kunders hverdag.

Ta kontakt om dere har spørsmål. Vi kommer gjerne på besøk for å diskutere mulige løsninger med dere,  for å optimalisere kontroll, styring og overvåking.

Endebrytere for sone 1 og 21

Ny Ex posisjonsbryter for bruk i temperaturer ned til -60 °C.

Trådløst også mulig i Ex-soner

Når en bryter/sensor ikke lenger behøver strømkabler men overfører signalene via radiosignaler, kan fordelene være betydelige, avhengig av applikasjon ...

Lysbuefeil

En lysbuefeil er sannsynligvis det mest destruktive feilsenario som kan skje i en elektrisk installasjon. Lysbue er resultatet av en rask frigjøring a ...

Isolasjonsovervåking med Bender iso685

Såkalte «Umbilicals» som forsyner undervannsinstallasjoner stiller krav til svært høy isolasjonsmotstand mot jord. Med isoHR685 er det mulig å måle Is ...