Til toppen

Olje & Gass

Oljebransjen og maritim bransje har vært igjennom en tøff tid med lave oljepriser og plattformer og supply-skip i opplag. Likevel er denne sektoren et svært viktig marked for oss i Elteco AS og våre leverandører.

På grunn av situasjonen har bransjen hatt en krevende omstilling, som også på mange måter har vært sunn med tanke på kostnadsnivå. Vi og våre leverandører har også jobbet med nye produkter og løsninger i denne perioden.

I denne brosjyren finner dere en oversikt over nyheter som er utviklet for olje- og skipsinstallasjon, i hovedsak med tanke på effektivisering og optimalisering. Her finner dere bl.a. en svært avansert Mud-flowsensor, utstyr for vinkel og lengdemåling i Ex-områder, isolasjonsovervåking opptil 10 GOhm området for umbilicals, trykk og temperaturtransmittere og atmosfæriske oljetåkedetektorer. Dette er i tillegg til alt annet vi kan tilby av avanserte produkter for kontroll, måling og overvåking.

Alle våre produkter kommer fra ledende produsenter.

Her i denne brosjyren gir vi en liten smakebit på noe av det vi kan tilby. Vi håper du som kunde finner produkter av interesse, som kan være med på å forenkle din og dine kunders hverdag.

Ta kontakt om dere har spørsmål. Vi kommer gjerne på besøk for å diskutere mulige løsninger med dere,  for å optimalisere kontroll, styring og overvåking.

Overspenningsvern som beskytter kontrollsystemer og feltinstrumenter

Elteco AS spesialiserer seg innen beskyttelse av kontrollsystemer og feltinstrumenter med overspenningsvern fra kvalitetsprodusenten DEHN + SÖHNE sin ...

Komplett beskyttelse mot lynnedslag!

Trenger du hjelp til å designe et lynvernanlegg? Ta kontakt!

NYHET - DEHNvario 3-i-1 beskyttelse for kamerasystemer!

Kompakt 3-i-1 overspenningsvern for beskyttelse av analoge kamerasystemer

DEHNpatch outdoor - Overspenningsvern uansett vær!

Ekstremt vær? Støv, is, regn, snø.. ikke noe problem!

Nye varianter i iso685-serien

Bender iso685 - Den riktige løsningen for enhver applikasjon

DEHNguard overspenningsvern for 690V

Pluggbart 1-polet overspenningsvern for 690V med meldekontakt.

Energimålere for 1-fase og 3-fase nett fra IME

Med IME Conto-målere får man garantert nøyaktige og pålitelige målinger.

Måler verdiene av dine valg

Trykk-transmittere tilpasset de fleste miljøer