Til toppen

MSF

Myke starter - mye stopper

 

Emotron MSF 2.0 mykstarter tilbyr optimalisert start og stoppsekvenser, avanserte bremseteknikker og innebygget monitoreringsfunksjonalitet. Mykstarteren er utviklet for pumper, vifter, kompressorer, blåsemaskiner, steinknusere, visper og sag-applikasjoner.

 

Myke starter reduserer dine kostnader

Effektiv momentkontroll sikrer en ultra-jevn start med konstant akselerasjon. Reduserte startstrømmer og mekanisk stress betyr lavere installasjons, energi og vedlikeholdskostnader. «Torque boost» kan brukes for å takle moment-topper ved start, for eksempel ved start av en full steinknuser.

 

Beskytt din prosess og maksimer effektiviteten

En innebygget akselvakt (power monitor) beskytter din prosess mot skade, nedetid og ineffektivitet. Denne reagerer umiddelbart dersom noe blir fastklemt i en steinknuser, en pumpe går tørr eller om et viftefilter er blokkert. Ethvert avvik fra dine valgte last-nivåer vil resultere i en advarsel eller en rask men jevn stopp.

 

Smarte stopper – mykt eller hurtig

Emotron MSF tilbyr effektive løsninger, enten det trengs myk eller hurtig stopp. En lineær stopp av en pumpe eliminerer faren for vannslag. Ingen motorstyrte ventiler trengs. Innebygget bremsefunksjonalitet forsikrer en rask og trygg stans av kverner og sager uten mekaniske bremser.

 

Programmerbare inputs øker fleksibiliteten

Fire programmerbare inputs tilbyr stor fleksibilitet. Rotasjonsretningen til en vifte kan bli kontrollert ved å programmere to inputs for start venstre/høyre. Ingen ekstern PLS er nødvendig. Du kan koble til et eksternt alarmsignal som stopper motoren hvis et problem oppstår. En analog sensor kan kobles direkte til Emotron MSF for å kontrollere start og stoppnivåene til en pumpe.

 

Rask og kostnadseffektiv installasjon

Installering av Emotron MSF er raskt og kostnadseffektivt. Det trengs ikke noe av tilleggsutstyret som vanligvis kreves – DC brake, motorbeskyttelsesreleer, lastmonitor, målere, displayer og brytere. Alt du trenger er inkludert i Emotron MSF enheten.