Skip to main content
Til toppen

TSA

Emotron TSA

Starter, stopper og beskytter

 

Emotron TSA mykstartere tar motorkontroll til et nytt nivå. Myk moment-start, intelligent lastmonitorering og smarte stopper er alle inkludert funksjonalitet – i tillegg til et robust og kompakt design. TSA mykstarteren er utviklet for pumper, vifter, kompressorer, blåsemaskiner, steinknusere, transportbånd, kverner, visper og sag-applikasjoner. 

Emotron TSA

 

Myk start reduserer dine kostnader

Justering av motormoment gjøres best ved å kontrollere strømmen i alle tre fasene. 3-fasekontroll resulterer i symmetrisk og balansert strømtrekk uten ekstra energitap, støy og vibrasjon som normalt er tilfelle med 2-fase mykstartere.

 

Emotron TSA mykstartere benytter 3-fase kontroll sammen med sofistikerte algoritmer for momentkontroll. Konvensjonelle mykstartere bruker en predefinert spenningsrampe for å kontrollere motorstarten. Med Emotron TSA blir motorens virkelige moment kalkulert kontinuerlig og så styrt i henhold til applikasjonens krav. Momentkontroll betyr at startstrømmene reduseres ytterligere med opp til 30%. Dette betyr at du kan bruke mindre sikringer og mindre kostbare kabler, noe som igjen betyr lavere installasjons og energikostnader. Myk start av motorene fører også til mindre mekanisk slitasje, forbedret prosesskontroll og reduserte vedlikeholdskostnader.

 

Beskytt din prosess og maksimer effektiviteten

En integrert lastmonitor beskytter dine maskiner og prosesser mot kostbar nedetid, skader på utstyr og produksjonsstans. Den vil umiddelbart reagere hvis en knuser låser seg, en pumpe går tørr eller om en vifte kjører ineffektivt grunnet et blokkert filter. Dette oppnås ved kontinuerlig kalkulering av motorens momentkrav. Et hvert avvik fra valgte lastnivåer vil resultere i en warning eller en rask men jevn stans.

Den faktiske lasten kan bli fjernovervåkes ved hjelp av analoge signaler eller via fieldbus kommunikasjon. Disse signalene kan også brukes for å vise når en prosess er klar, for eksempel når ønsked viskositetsnivå er oppnådd i en mikseprosess.

Beskytt dine motorer

Alle Emotron TSA mykstartere kommer med motor PTC termistor inngang som standard for å beskytte motoren mot for høy varme. De isolerte termistorinngangene oppfyller DIN55081/44082 standardene. I tillegg er det mulig å koble opp til 6 PT100 temperatursensorer. Mykstarter programvaren inkluderer også en brukervennlig I²C termisk motorbeskyttelsesfunksjon.
 

Smarte stanser – jevnt eller raskt

En lineær og jevn stans av en pumpe eliminerer risikoen for tilbakeslag i rør. Ingen motorstyrte ventiler trengs. Innebygget bremsefunksjonalitet sikrer en rask og trygg stans av kverner og sager uten bruk av mekaniske bremser.

Kjør motoren med sakte fart

Bortsett fra starte og stanse motoren mellom 0 rpm og nominell motorhastighet kan Emotron TSA kjøre med lav hastighet både forover og bakover uten ekstra maskinvare. Dette kan være nyttig for å samkjøre en belastning eller ha motoren i gang ved lave hastigheter for test eller serviceformål. Eksempler på bruksområder der lav hastighet er verdifullt er lasting / lossing av sentrifuger eller miksere, eller posisjonering av transportører.

 

Kompakte dimensjoner

Emotron TSA mykstartere er blant de minste i sin klasse. På grunn av den plassbesparende konstruksjonen og et unikt by-passdesign har vi oppnådd å lage en kompakt, men likevel brukervennlig design.

 

Sanntidsklokke og programmering blokker

Emotron TSA mykstartere har innebygd programmeringsblokker, som logiske funksjoner, komparatorer, SR Flip-flops, tellere og tidtakere. Dette åpner for å tilpasse funksjonalitet i henhold til dine behov. En RTC (Real Time Clock) gir informasjon om den faktiske datoen og tid på døgnet. Sanntidsinformasjon brukes til tidsregistrering i hendelsesloggen og for å aktivere forhåndsprogrammert start og stopp på bestemt dato og klokkeslett.

 

Enkel installasjon og enkel å bruke

Installasjonen er rask og kostnadseffektiv, siden intet ekstra utstyr er nødvendig. Alt du normalt trenger er inkludert i en Emotron TSA enhet. En rekke alternativer lar deg tilpasse mykstarterens funksjonalitet.

 

Flerspråklig kontrollpanel med single-funksjonstaster og kopifunksjon

Designet for global anvendelse de Emotron TSA softstartere er designet for global anvendelse og kommer derfor med flerspråklig displayenhet som standard. Kontrollpanelet har menysystem som gjør den enkel å bruke, med dedikerte knapper for meny og start / stopp-funksjoner.

Min side