Til toppen

AS - Interface

 

Bihl+Wiedemann har spesialisert seg på utvikling av ASi Masters og Gateways for de mest brukte bussystemene. Ved å bruke en Bihl+Wiedemann-løsning vil du dra nytte av de unike funksjonene som de omfattende diagnosefunksjonene i ren tekst via display, duplikatadressedeteksjon, bruk av "1 Gateway, 1 strømforsyning for 2 ASi-nettverk" og de integrerte sikkerhetsmonitorene for ASi Safety at Work.

AS-grensesnittmoduler kobler standard aktuatorer og sensorer til ASi og derfor effektivt og kostnadseffektivt til kontrolleren/PLS. ASi-moduler har et varierende antall innganger og utganger og er tilgjengelige for installasjon i kapsling (IP20) eller for bruk i felt (IP65/IP67). For feltbruk drar brukeren nytte av den spesielle piercingsteknologien som gjør konvensjonelle ledninger foreldet.

Hva er AS-grensesnitt?

AS-Interface (ASi) er et globalt standardisert feltbusssystem for det første automatiseringsnivået. Forkortelsen ASi står for Actuator-Sensor Interface. ASi kobler sensorer og aktuatorer med en kontroller via en enkelt to-leder profilkabel. Den gule ASi-kabelen overfører strøm og data samtidig. Hovedfordelene med AS-Interface er blant annet dramatisk mindre kabling, fritt valg av topologi og kostnadseffektiv integrering av sikkerhet på samme infrastruktur.

Den siste ASi-5-generasjonen kan nå håndtere større datavolumer med mye høyere overføringshastigheter, og den gjør det enkelt å integrere intelligente sensorer som IO-Link.

 

For mer informasjon kontakt oss