Skip to main content
Til toppen

Snortrekkbrytere

SNORTREKKBRYTERE OG NØDSTOPP SNORTREKKBRYTERE (non Ex and Ex)

De to brytertypene er veldig like i utseende, men har likevel grunnleggende forskjellige funksjoner og mål. I begge tilfeller utløser du et signal. Trådbrytere brukes for eksempel for å åpne eller lukke elektriske porter, mens nødstoppbrytere oppfyller sikkerhetsrelaterte oppgaver. Når de trekkes, utløser de en nødstoppfunksjon.

Nødstopp snortrekkbrytere

Når som helst langs kabelen, som kan være opptil 130 m lang, kan nødstoppfunksjonen utløses. Bruksområder inkluderer transport- og transportørsystemer, så vel som fabrikker som inneholder store farlige soner, f.eks. i trebearbeiding eller emballasjeindustrien.En "nødstopp forlengelseskabel" er en god måte å oppsummere funksjonen til nødtrekkbrytere.

Alle trådløse brytere for nødtilkobling er i samsvar med EN ISO 13850 (Maskinsikkerhet - nødstoppfunksjon - prinsipper for design)

De er utstyrt med integrert overvåkning av ledningsbrudd, som garanterer at nødstoppfunksjonen også utløses hvis ledningen skulle gå i stykker.

I tillegg til nødtrådbrytere for generell prosjektering, inkluderer serien også serier som er egnet for ekstreme omgivelsesforhold og for eksplosjonssoner, samt spesielle "gruvedrift" -versjoner for gruveindustrien.

Snortrekkbrytere

Ett trekk i ledningen og en rullende port åpnes eller lukkes. Dette er en typisk applikasjon for en trekkwirebryter aktivert ved manuell trekking. Varianter finnes med eller uten låsefunksjon. Trekktrådbryterne uten låsefunksjon overfører en bryterimpuls når den aktiveres. Enheter med låsefunksjon derimot, utløser bryterimpulsen gjentatte ganger til den blir aktivert på nytt.

Vi har et bredt spekter av trekkleddsbrytere for generell automatisering, pluss et antall fjernkontroll trekkwire-brytere, som kommuniserer med mottakerenheten via radio.

Montering og installasjon reduseres til et minimum i slike brytere. Den elektriske energien for signaloverføring anskaffes gjennom "selvgenererende teknologi " (en miniatyrisert elektrodynamisk energigenerator konverterer den kinetiske energien som produseres når ledningen trekkes)

"Extreme" tilbyr forskjellige switchgear-serier som varierer med hensyn til deres beskyttelsesklasse, eksplosjonsgrad, bryterstørrelse og temperaturområde. Ekstreme produktutvalg inkluderer også en trådløs Ex-beskyttet pull-wire brytervariant.

Velg fra menyen til venstre

Finner du ikke det du leter etter så kontakt oss

 

Min side