Til toppen

Trykknapper

Kommandoenheter for automatisering (Ex - nonEx - trådløst)

Kommandoinnretninger fra Steute brukes i kontrollskap, kontrollpaneler, tohånds kontrollkonsoller og i heiskonstruksjoner. Versjoner er tilgjengelige som trykknapp, sving, nøkkel og standard nødstoppbrytere (EN 13850). Enhetens standardmål (installasjonsdiameter 22,5 mm, avstand 30 mm) letter universell bruk.

Trådløse kommandoenheter

Enkel montering uten elektrisk installasjon: dette er fordelen med trådløse kommandoenheter som kommuniserer med deres tilsvarende maskiner via fjernkontroll. De trenger ikke batterier fordi energiforsyningen er selvforsynt, levert av en miniatyrisert elektrodynamisk energigenerator.

Avhengig av serien brukes forskjellige trådløse protokoller. Enhetene kan integreres i den omkringliggende konstruksjonen eller innvendige hus - også en del av produktserien - som er egnet for industriell bruk og store nok til opptil tre kommandoenheter.

Kommandoenheter for ekstreme applikasjoner

For ugunstige omgivelsesforhold og eksplosive soner er robuste kommandoenheter spesielt utviklet av steute. I tillegg til kablede produkter er også trådløse fjernkontrollkommandoenheter tilgjengelig, som kommuniserer via den trådløse sWave®-teknologien. Denne protokollen er sertifisert for bruk i Ex-soner.

 

Ex trykknapper

Ex trådløse trykknapper

Ekstrem trykknapper

Trådløse håndkontrollere

Trådløse trykknapper

Trykknapper standard

Sorter etter:

EX BF 80 3 DT/DT/DT 1ÖS/1ÖS/1ÖS -60°C

IECEx Ex db eb IIC T6/T5 Gb bryterpanel for sone 1 og 21. 3 trykknapper, 1 NC/NO per knapp
1430467

Ex 14 RS SW-S 1Ö/1S 5m kabel vinklet

Ex trykbryter med Push button RS SW
1178054

Ex RF BF 80 1 DT EN868 Trådløs trykkbryter Ex

(6810013101) Trådløs trykkbryter for Ex
1186769