Skip to main content
Til toppen

Doseringskontrollere

Doseringskontrollere er doseringsstyreenheter som kan benyttes til de fleste formål for batchkontroll av vilkårlige væsker eller faste produkter i EX området.

Ergonomi

Med et komfortabelt tastatur, med store taster (22 x 22 mm), et tydelig display og den fleksible funksjonaliteten er det enkelt å realisere enkle så vel som komplekse batch-applikasjoner direkte i EX område, uten enorme ledningsutgifter til et f.eks. tavlerom i trygt område.

Enkel fjernkontroll

Det er mulig å programmere en fjernkontroll for de grunnleggende funksjonene:  START, STOP, RESET

Flere innganger for strømningssignal

DC155 fungerer nesten med alle tilgjengelige sendere, fordi den kan operere med NAMUR- og digitale 24V-pulssignaler i standardversjon og med analoge signaler som ekstrautstyr.

 

Intelligent doseringsfunksjoner

Støt i rørsystemet kan forhindres ved en stigende og fallende rampe ved bruk av en proporsjonal magnetventil eller ved bruk av en grov og en fin ventil. Videre er det mulig å benytte etterslepsmengde og innstengning av grovventilen for å oppnå en høy doseringsnøyaktighet.

Prosessovervåking

DC155 har overvåkingssystem for funksjonsfeil og forstyrrelser for å overvåke ledningsnettet og masse / væske strømmen.

Analog utgang

Den analoge utgangen til DC155 har 14-bits oppløsning, og den kan drive en impedans opp til henholdsvis 600 W, 1000 W, ved å bruke det separate analoge utgangsforsyningsalternativet.

Flytkontroll under dosering

DC155 har mulighet for intern PID-flowkontroll (tileggsutstyr). Med dette alternativet er DC155 en batchkontroller og en PID-flowkontroller i en og samme enhet. Batchkontrolleren fyller opp ønsket volum og strømningsregulatoren regulerer mediumstrømmen til den forhåndsdefinerte innstillingsstrømmen under batchprosessen. Innstillingsstrømmen har også en rampeform. Den dynamiske oppførselen til tilbakemeldingskontrolleren kan justeres med det vanlige PID-parametersettet: Kp, Ki og Kd.

MODBUS- Grensesnitt

Med modbus-grensesnittet er det mulig å se prosessdata (som faktisk fylt mengde, total mengde osv.) Operatøren kan også styre doseringsprosedyren med kommandoer. 

Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon om løsninger, priser og leveringstider

Min side