Skip to main content
Til toppen

PID Regulatorer

Generelt

PR130 Ex i-kontrolleren er designet for bruk i EX områder. Programmeringsfunksjonene er organisert på tre nivåer, konfigurasjons-, parametre- og driftsdatanivå. Hvert nivå kan låses via et kodenummer.

Innganger
Den faktiske verdiinngangen kan tilpasses alle vanlige standardsignaler og for direkte tilkobling av en Pt 100-sensor. I tillegg har kontrolleren en iboende sikker forsyningsutgang for tilkobling av 2 leder trancducere, og tillater praktisk talt enhver fysisk verdi å bli tilpasset regulatorinngangen.

Utganger

Den aktive, egensikre (EXe), analoge utgangen med separat terminal kan brukes til direkte kontroll av egensikre (EXe) aktuatorer. Når den betjenes som to eller trepunkts PWM-kontroller, kan denne enheten i kombinasjon med VI156 forsynings- og grensesnittmoduler brukes til å betjene aktuatorer (f.eks. Varmesystemer) med maks. 250 VAC / 6A i EX områder.

Digital I / O

Hver standard enhet har fire programmerbare digitale innganger og utganger. PR130 kan nå betjene to aktuatorer (delt rekkevidde-kontroll) som et alternativ.

MODBUS-grensesnitt

Ved å bruke modbusgrensesnittalternativet kan kontrolleren kommunisere med et overordnet kontrollsystem (dvs. DCS). Kontrollsystemet får prosessvariablene og kan manipulere kontrollsløyfen med styrekommandoer.

Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon

Min side