Skip to main content
Til toppen

NAMUR

NAMUR er en signalstandard som hovedsakelig brukes på nærhets- og grensebryterenheter. Den sender ut et strømsignal avhengig av bryterens tilstand. Bryterspesifikasjonen er> 2,1 mA (vanligvis men ikke alltid for NC) og <1,2 mA for motsatt brytertilstand.

Det er et 0,9 mA dødbånd for støyimmunitet. Utgangen er vanligvis karakterisert ved en utgang på 8,2V når den avsluttes med en 1k motstand. På grunn av signalets natur er det nødvendig med en kondisjonskrets for å konvertere tilbake til 0 / 5V eller 0 / 24V logiske nivåer.

NAMUR-signalering er basert på et nåværende sløyfegrensesnitt i stedet for digital (på / av), spenningsstil. Den brukes hovedsakelig i eksplosive atmosfærer og er en del av en "Intrinsically Safe" -forbindelsesstrategi.

Strømmen og spenningen er etter design lav nok til å forhindre en gnist av tilstrekkelig energi til å antenne en eksplosiv atmosfære. Den må derfor brukes med en "Intrinsic Barrier" stilforsterker før den kan brukes til å signalisere en PLC eller prosesskontroller.

Ex IS Safe switch amplifiers >

Visning
Ex IS M30b 10ABBAB N 1GD 2m kabel Føleavstand 10mm

Induktiv sensor NAMUR Flush

1202214
Min side