Skip to main content
Til toppen

Maritim Sektor

Elteco AS jobber tett på automasjons- og systemleverandører og verft. Vi representerer leverandører som Selco, Valcom, IME, Bender og FSG, som har komponenter spesielt tilpasset dette markedet.

Elteco har i en årrekke levert automatiske systemer for jordfeil- og isolasjonsovervåking til offshoreinstallasjoner og skipstavler. Valcom har spesialisert seg på trykk, Selco er spesialist på generatorstyring og lysbueovervåking, IME på omformere og måletrafoer, og FSG spesialist på feedbackløsninger.

Isolasjons- og jordfeilovervåking blir mer og mer viktig i skip- og offshore sammenheng. Avbrudd og stans av produksjonen på grunn av isolasjons- og jordfeil er ikke ønsket,og det er meget kostbart. Derfor benytter de seriøse oljeselskapene, redere og automasjons- og systemleverandørene Bender til å overvåke tavlene og kontrollsystemene. De får da tidlig indikasjon på hvor feilen er, for så å planlegge en kontrollert driftstans og reparasjon av feilen.

Valcom er en produsent av trykkmåleinstrumenter. Dette være seg trykkmåling av væsker i tanker, brønner eller i prosessen. Her leverer vi trykktransmittere for nivåmåling av ballast/service/mud/brine/draft på skip. For offshore leverer vi for trykkmåling til moduler i prosessen.

Selco har levert generatorstyre og kontrollsystemer i en årrekke til skipsbransjen. De har også tilhørende generatorstartpaneler og alarmpaneler. I senere tid er også lysbueovervåking av distribusjonstavlene blitt mer og mer aktuelt. Vi leverer Arc Detecting - system for å hindre store lysbuer og som motvirker ødeleggelse av elektrotavlene.

Nye varianter i iso685-serien
Nye varianter i iso685-serien

Bender iso685 - Den riktige løsningen for enhver applikasjon

Overspenningsvern som beskytter kontrollsystemer og feltinstrumenter
Overspenningsvern som beskytter kontrollsystemer og feltinstrumenter

Elteco AS spesialiserer seg innen beskyttelse av kontrollsystemer og feltinstrumenter med overspenningsvern fra kvalitetsprodusenten DEHN + SÖHNE sin serie, Yellowline

Miniatyr CANopen encoder med redundant Hall sensor
Miniatyr CANopen encoder med redundant Hall sensor

FSG, representert av ELTECO AS, har utviklet MH609y-II-CAN serien miniatyr roterende encodere beregnet for begrenset installasjonsplass.

Min side