Til toppen

Maritim Sektor

Elteco AS jobber tett på automasjons- og systemleverandører og verft. Vi representerer leverandører som Selco, Valcom, IME, Bender og FSG, som har komponenter spesielt tilpasset dette markedet.

Elteco har i en årrekke levert automatiske systemer for jordfeil- og isolasjonsovervåking til offshoreinstallasjoner og skipstavler. Valcom har spesialisert seg på trykk, Selco er spesialist på generatorstyring og lysbueovervåking, IME på omformere og måletrafoer, og FSG spesialist på feedbackløsninger.

Isolasjons- og jordfeilovervåking blir mer og mer viktig i skip- og offshore sammenheng. Avbrudd og stans av produksjonen på grunn av isolasjons- og jordfeil er ikke ønsket,og det er meget kostbart. Derfor benytter de seriøse oljeselskapene, redere og automasjons- og systemleverandørene Bender til å overvåke tavlene og kontrollsystemene. De får da tidlig indikasjon på hvor feilen er, for så å planlegge en kontrollert driftstans og reparasjon av feilen.

Valcom er en produsent av trykkmåleinstrumenter. Dette være seg trykkmåling av væsker i tanker, brønner eller i prosessen. Her leverer vi trykktransmittere for nivåmåling av ballast/service/mud/brine/draft på skip. For offshore leverer vi for trykkmåling til moduler i prosessen.

Selco har levert generatorstyre og kontrollsystemer i en årrekke til skipsbransjen. De har også tilhørende generatorstartpaneler og alarmpaneler. I senere tid er også lysbueovervåking av distribusjonstavlene blitt mer og mer aktuelt. Vi leverer Arc Detecting - system for å hindre store lysbuer og som motvirker ødeleggelse av elektrotavlene.

Heavy duty linelengdegiver: Robust lengdesensor fra FSG

ELTECO presenterer ekstremt robuste lengdesensorer fra FSG.

Nye varianter i iso685-serien

Bender iso685 - Den riktige løsningen for enhver applikasjon

Overspenningsvern som beskytter kontrollsystemer og feltinstrumenter

Elteco AS spesialiserer seg innen beskyttelse av kontrollsystemer og feltinstrumenter med overspenningsvern fra kvalitetsprodusenten DEHN + SÖHNE sin ...

Måler verdiene av dine valg

Trykktransmittere tilpasset de fleste miljøer

Temperatur-og fuktighetstransmittere for android-enheter

ELTECO introduserer nå en ny serie håndholdte transmittere fra SENECA som kan gjøre din Androide mobil enhet med OTG port til et måleinstrument / inns ...

Miniatyr CANopen encoder med redundant Hall sensor

FSG, representert av ELTECO AS, har utviklet MH609y-II-CAN serien miniatyr roterende encodere beregnet for begrenset installasjonsplass.

MH1023 enkoderserie fra FSG

ELTECO utvider produktporteføljen - Presise magnetiske enkodere fra FSG for eksplosjonsfarlige omgivelser:

Finetek EG3 nivåfølere

Elteco presenterer en ny type magnetostriktive analoge nivåfølere fra Finetek.

Kübler Sendix ATEX / IECEx enkodere

Sendix ATEX / IECEx enkodere nå tilgjengelig som hulaksel. Beskyttelse mot eksplosjon er av stor betydning i mange bransjer og industrier.

Linelengdegivere og encodere fra FSG

Linelengdegiverne(SL3000, til høyre på bildet) kan brukes på en kostnadseffektiv måte til å løse posisjoneringsoppgaver i heve/senke arbeidsplattform, ...